Sou a: Inici / Noticies / L'Open Barcelona de BTT arrenca a Igualada l'11 de febrer

L'Open Barcelona de BTT arrenca a Igualada l'11 de febrer

El Gran Premi Ciutat d'Igualada no només servirà per obrir el calendari de l'Open de Barcelona i servirà per preparar la Super Cup Massi de Banyoles
06-02-2018
L'Open Barcelona de BTT arrenca a Igualada l'11 de febrer

Foto: Biking Point

Igualada acull diumenge vinent, 11 de febrer, la primera prova de l'Open Barcelona de BTT 2018, organitzat per la Federació Catalana de Ciclisme i que, posteriorment tindrà proves també a Sant Vicenç dels Horts, Sant Bartomeu del Grau, Vacarisses, Sant Quintí de Mediona i Avià.

El Gran Premi Ciutat d'Igualada no només servirà per obrir el calendari de l'Open de Barcelona, ​​sinó que serà la preparació més indicada per la millor carrera d'XCO del país i una de les millors d'Europa, la Super Cup Massi de Banyoles, ja que els participants tastaran a l'Anoia un circuit de cross country amb uns canvis de ritme molt similars als de la prova gironina. A més, per als aficionats a aquest esport i per al públic en general serà una ocasió perfecta per presenciar, a tocar de la ciutat, una competició esportiva de gran nivell i tan divertida com espectacular.

La cursa d'Igualada anirà més enllà d'una simple prova de cap de setmana i es disputarà en un circuit específicament desenvolupat darrere les instal·lacions del complex esportiu de Les Comes –entre els pavellons i l'Anella Verda de les Guixeres–, de 6 quilòmetres de distància, ple de canvis de ritme i molt explosiu. Aquest traçat quedarà posteriorment com un equipament fix de la ciutat d'Igualada en l'àmbit de la BTT, dins del Pla Integral de Modernització dels Equipaments Esportius Municipals que impulsa l'Ajuntament dins de la candidatura per esdevenir Ciutat Europea de l'Esport 2019.

La prova, organitzada a nivell tècnic per l'empresa anoienca Ocisport, preveu tres sortides diferents perquè totes les categories puguin competir en condicions ideals i disposin del traçat per a ells en tot moment. A les 9:15h arrencaran els cadets, màster 50 i 60 i fèmines cadet i júnior. A les 10:30h serà el torn de júnior, màster-40 i fèmines elit, sub-23 i màster. La matinal d'XCO es tancarà amb la cursa reina, a les 12:20h, amb elit, sub-23 i màster 30.

Les inscripcions estan obertes AQUÍ.

  • Compartir