Sou a: Inici / Noticies / L''Operació Quilo' aplega 515 quilos de productes

L''Operació Quilo' aplega 515 quilos de productes

Es van recollir centenars de productes com ara arròs, pasta, galetes, llegum, dolços, conserves, brou, sucs, llet, oli, alimentació infantil, farina o productes d’higiene de la llar i personal
10-05-2017

L’Operació Quilo, que va tenir lloc a Igualada el passat divendres, 5 de maig, va aplegar 515 quilos d’aliments i articles per al Banc de Queviures de la ciutat.

Durant tota la jornada, al Carrefour de l’Estació, es van recollir centenars de productes com ara arròs, pasta, galetes, llegum, dolços, conserves, brou, sucs, llet, oli, alimentació infantil, farina o productes d’higiene de la llar i personal. L’Operació Quilo és una iniciativa de la Fundació Banc dels Aliments amb la col·laboració dels supermercats Carrefour, que donen al Banc dels Aliments un quilo de productes per cada quilo recollit en cadascuna de les ciutats en què se celebra.

Per fer la recollida a la capital de l’Anoia es va comptar amb el suport de les diferents entitats que col·laboren amb el Banc de Queviures: Càritas Arxiprestal Anoia-Segarra, l’Escola Pia, l’ARMPA i Creu Roja. Des del Banc de Queviures es vol agrair l’esforç i compromís dels voluntaris que van participar durant la jornada i la solidaritat de totes les persones que van col·laborar aportant aliments.

  • Compartir