Sou a: Inici / Noticies / Margarit, El Hachmi, Formosa i Shakespeare a De Pell Sensible

Margarit, El Hachmi, Formosa i Shakespeare a De Pell Sensible

El cicle poètic i musical tornarà a convertir l’adoberia de Cal Granotes, un cop al mes, en un espai intimista on gaudir de la música i les paraules.
15-09-2016

Aquest mes de setembre es reprèn el cicle de música i paraules De Pell Sensible a l’Adoberia de Cal Granotes d’Igualada. El cicle, promogut pel departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament i el Programa de Millora del Barri de Sant Agustí, amb la col·laboració del Museu de la Pell, va néixer l’any 2013 i ha celebrat fins ara una vintena de recitals.

En aquesta nova etapa, el primer recital tindrà lloc el dissabte, 24 de setembre, coincidint amb el cinquè Mercat de Lletres que, durant tota aquella jornada se celebrarà al Museu de la Pell. El poeta Joan Maragrit recitarà fragments de la seva obra, amb el títol No era lluny ni difícil i amb Xavier Algans al piano i Carles Margarit al saxo. La presentació anirà a càrrec de l’escriptor Antoni Dalmau.

El 29 d’octubre serà el torn de Najat El Hachmi que, després de la presentació de l’antropòloga Anahí de Febrer i acompanyada per la música de Judit Farrés, recitarà La filla estrangera.

L’obra de Feliu Formosa serà protagonista del tercer recital, el 26 de novembre. El mateix Formosa en farà la presentació i, a continuació, es podrà gaudir de No hauries d’haver vingut, amb la veu de l’actriu Teresa Puig i la música de Joan Masats.

La rúbrica la posarà l’obra de William Shakespeare el dia 17 de desembre. A No more Shakespeare, presentat pel director del Teatre de l’Aurora i gestor cultural Òscar Balcells, Ramon Simó i Joan Alavedra posaran la veu i la música d’acordió als versos eterns del cèlebre autor anglès.

Les entrades es poden adquirir anticipadament al preu de 6 euros al Punt de Difusió Cultural i Turística (c/ Garcia Fossas, 2) o a la mateixa taquilla de Cal Granotes (Baixada de la Unió s/n) una hora abans de cada recital, en aquest cas al preu de 8 euros. L’aforament és limitat a noranta persones i tots les sessions comencen a les 20h.

  • Compartir