Sou a: Inici / Noticies / Menció per la rehabilitació de l'Adoberia Bella

Menció per la rehabilitació de l'Adoberia Bella

El projecte ha rebut una menció especial als Premis Catalunya Construcció 2016, concretament en la categoria d'Intervenció en Edifici Existent.
01-07-2016

La rehabilitació de l'Adoberia Bella d'Igualada, al barri del Rec, ha rebut una menció especial als Premis Catalunya Construcció 2016, concretament en la categoria d'Intervenció en Edificació Existent. La recuperació d'aquest antic edifici com a Centre Europeu de la Pell de Qualitat, amb un projecte d'Oriol Cusidó, Jordi Marí, Irene Marzo i Carles Romero, va ser impulsada per l'Ajuntament d'Igualada i va comptar amb el suport de la Diputació de Barcelona i fons FEDER de la Unió Europea. Avui acull la seu de l'Igualada Leather Cluster Barcelona, el gremi de la pell de qualitat de la ciutat, i també l'oficina del Pla de Barris de Sant Agustí.

Aquesta ha estat la 13a edició dels premis, que organitza el Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona (CAATEEB) amb el suport del Consell de Col·legis d’Aparelladors de Catalunya i d’Arquinfad. Els guanyadors de cadascuna de les categories es van donar a conèixer aquest dijous, 30 de juny, en el decurs de la Nit de la Construcció, celebrada sota la pèrgola des Encants de Barcelona. A l’actual edició dels Premis Catalunya Construcció han concorregut 96 candidatures presentades per equips i empreses responsables de dirigir, coordinar i projectar obres acabades durant els anys 2014 i 2015. 

  • Compartir