Sou a: Inici / Noticies / Mercat de les cooperatives escolars a la Plaça de l’Ajuntament

Mercat de les cooperatives escolars a la Plaça de l’Ajuntament

Enguany han participat del programa vuit cooperatives, dels Maristes, les Escolàpies, l’Acadèmia Igualada i l’Emili Vallès
18-05-2015

La Plaça de l’Ajuntament d’Igualada va acollir aquest dissabte el mercat dels productes elaborats per les vuit cooperatives creades pels alumnes del curs de 5è de primària, en el marc del programa Cultura Emprenedora a l’Escola, impulsat per la Diputació de Barcelona i coordinat, a nivell local, pels departaments d’Ensenyament i Universitats i de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada.

Clauers, portallapis, punts de llibre, polseres i altres elements de bijuteria, elaborats principalment amb materials reciclats van ser els productes que oferien les diferents parades de la plaça. Les vuit cooperatives: Maristes Work i De Tot i Més (Maristes Igualada), Emprescola i Unilàpies (Escolàpies Igualada), Inside the School i Cadium (Acadèmia Igualada) i Vallès Art i Som Així (Emili Vallès), destinaran una part dels beneficis a diferents ONGs locals.

El mercat que es va dur a terme dissabte és la culminació del projecte Cultura Emprenedora a l’Escola. A través del treball per projectes, contempla la creació, organització, gestió i tancament d'una cooperativa escolar de la qual formen part els alumnes d’una aula de l'últim cicle de primària.

  • Compartir