Sou a: Inici / Noticies / Més de 3.000 participants en les activitats esportives d'estiu

Més de 3.000 participants en les activitats esportives d'estiu

La piscina municipal del Molí Nou continua incrementant els seus usos i es consolida com un punt de trobada per als casals esportius estivals.
20-09-2016

El departament d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada fa un balanç positiu de les activitats promogudes pel mateix departament durant els mesos d’estiu i que majoritàriament s’han celebrat a les instal·lacions municipals.

D’una banda, l’Esportiueig, la proposta d’esport i lleure per als més petits, ha comptat aquest any amb un total de 1.911 inscripcions en les set setmanes en què s’ha dut a terme i ha tingut com a principals novetats la introducció d’una franja horària en llengua anglesa i xerrades protagonitzades per esportistes de renom.

A més, la Kanya Pirenaika, adreçada als adolescents, ha aplegat 107 nois i noies i, pel que fa als cursets de natació, que també s’han celebrat durant set setmanes, aquests han tingut en conjunt 1.118 inscripcions.

De la seva banda, la piscina municipal del Molí Nou, que ha estat oberta entre el 21 de juny i l’11 de setembre, ha vist com la seva utilització continuava creixent i, de fet, algunes tardes del mes de juliol es va assolir la seva màxima ocupació de 550 persones. La instal·lació ha registrat globalment 54.174 usos, amb un increment de pràcticament el 20% pel que fa a la venda d’entrades puntuals, que aquesta temporada han arribat gairebé a les 5.300. La resta d’usos d’aquesta piscina corresponen a abonats mensuals, abonats de temporada i grups i casals esportius d’estiu.

  • Compartir