Sou a: Inici / Noticies / Més de 50 comerços al Concurs d'Aparadors de la Mostra

Més de 50 comerços al Concurs d'Aparadors de la Mostra

L’Ajuntament d’Igualada agraeix la participació i l’esforç dels comerciants per contribuir a ambientar la ciutat durant els dies de l’esdeveniment
23-02-2017

El cinquè Concurs d’Aparadors Comercials de La Mostra d’Igualada, organitzat per l’Ajuntament de la capital de l’Anoia amb motiu de la 28a edició de la fira de teatre infantil i juvenil, ha tingut novament una molt bona acollida per part dels establiments de la ciutat. El termini d’inscripcions s’ha tancat amb un total de 54 locals que, del 24 de març al 2 d’abril, decoraran els seus aparadors amb motius relacionats amb el tema del cartell d’aquest any, la divertida “monstra” obra de l’artista igualadina Arian Morera.

Els guanyadors del concurs s’anunciaran el divendres, 31 de març, per tal que al llarg del cap de setmana tothom tingui ocasió de visitar els aparadors premiats. Els guardons són un primer premi valorat amb 500 euros, un segon amb 300 euros i un tercer que consistirà en la gravació i emissió d’una falca publicitària a l’emissora Ràdio Igualada 103.2 FM.

A més, els comerços amagaran als aparadors un dels personatges amb qui interactua la “monstra”, un ratolí, una rateta, un conill, una aranya i un chihuahua, per tal que, qui ho vulgui, pugui participar al Joc del Comerç de La Mostra i entrar al sorteig d’una tauleta digital. Els participants hauran de relacionar, com a mínim, quinze comerços amb el personatge amagat a la butlleta que trobaran a la pàgina 38 del Diari de La Mostra i dipositar-la al Punt d’Informació de l’esdeveniment, a la plaça de Cal Font, o bé al Punt de Difusió Cultural i Turística municipal, al carrer Garcia Fossas, 2.

L’Ajuntament d’Igualada agraeix la participació i l’esforç dels comerciants per contribuir a l’ambientació de la ciutat durant els dies de La Mostra, que tindrà lloc del 30 de març al 2 d’abril i, alhora, a dinamitzar i impulsar l’activitat comercial.

  • Compartir