Sou a: Inici / Noticies / Més de 9.300 patinadors per Nadal a Igualada

Més de 9.300 patinadors per Nadal a Igualada

Més de la meitat dels usuaris que durant sis setmanes han fet ús de la instal·lació procedien de fora de la ciutat.
19-01-2016

La pista de gel d’Igualada, que l’Ajuntament de la ciutat ha instal·lat durant les darreres setmanes, entre el 4 de desembre de 2015 i el 17 de gener de 2016, a la Plaça Cal Font, ha rebut 9.344 patinadors. Aquesta xifra suposa augmentar lleugerament el nombre d’usuaris respecte l’any 2015, que va ser de 9.110 persones.

El regidor de Promoció Cultural i Comerç, Pere Camps, valora aquesta xifra com “molt positiva, tenint en compte que grans capitals turístiques, com Girona i Tarragona, es mouen en xifres entre els 13.000 i el 15.000 usuaris”. Tot plegat, afegeix, permet concloure que “la iniciativa de situar una pista de més de 400 metres quadrats i a cel obert en un lloc tan cèntric com és Cal Font, ja s’ha consolidat del tot i, en conseqüència, podem parlar d’un reclam lúdic i comercial de primer ordre per a la nostra ciutat”.

Contemplant l’origen dels usuaris, un 45,9% van ser de la mateixa ciutat d’Igualada i un 54,1% procedien de fora. Més concretament, gairebé un 40% del total eren d’altres municipis de la comarca de l’Anoia i poc més del 14% residien en altres indrets de Catalunya i de la resta de l’Estat.

La pista de gel, que per segon any s’ha instal·lat al centre de la ciutat, s’emmarcava novament en la campanya Per Nadal, a Igualada som els Reis que, coordinada des de l’Ajuntament, contemplava desenes de propostes culturals, tradicionals, festives, lúdiques i comercials a la capital de l’Anoia.

  • Compartir