Sou a: Inici / Noticies / Més de 9.400 patinadors a la pista de gel d'Igualada

Més de 9.400 patinadors a la pista de gel d'Igualada

Un 56,5% dels usuaris residien a Igualada i la resta procedien de fora, especialment de la comarca però també d’altres punts del país i de l’Estat
24-01-2017

La pista de gel d’Igualada, que l’Ajuntament de la ciutat ha instal·lat durant les darreres setmanes a la Plaça de Cal Font va rebre 9.442 patinadors entre el 2 de desembre de 2016 i el 15 de gener de 2017. El consistori duu a terme aquesta iniciativa des del Nadal 2014/2015, amb la voluntat d’incrementar l’oferta lúdica de la ciutat i estimular, d’aquesta manera, el seu atractiu comercial. Aquesta xifra suposa augmentar lleugerament el nombre d’usuaris respecte l’any anterior, que va ser de 9.344 persones.

Atenent a la procedència dels usuaris, s’observa també un increment dels de la mateixa ciutat, ja que un 56,5% residien a Igualada i un 43,5% procedien de fora. Més concretament, pel que fa als vinguts d’altres indrets, un 31% eren de la comarca de l’Anoia i poc més del 12% van arribar d’altres punts de Catalunya i de la resta de l’Estat, com ara les Illes Balears.

El regidor de Promoció Cultural i Comerç, Pere Camps, considera que “aquestes xifres demostren novament que la pista de gel és una iniciativa que compta amb una gran acceptació a la nostra ciutat, que contribueix a fer més completes les festes de Nadal i que dota de més eines el nostre teixit comercial, fent-lo més atractiu per als visitants de fora”. Camps recorda també que “la pista de gel té també un important component social i ha suposat un estímul solidari en unes dates molt especials, ja que aquells que contribuïen a la Marató de Joguines de Creu Roja Anoia rebien invitacions per patinar”.

Aquesta pista, que per tercer any s’ha instal·lat a Cal Font, formava part de la campanya comercial i cultural que duia per títol Un Nadal de pel·lícula i, entre les més de cent activitats programades, comptava també amb la posada en marxa del nou Ateneu Cinema.

  • Compartir