Sou a: Inici / Noticies / Més de dos mil infants al 26è Esportiueig

Més de dos mil infants al 26è Esportiueig

En aquest esdeveniment, els nens i nenes de la ciutat han practicat esport i han pres part en diferents activitats lúdiques
15-09-2015

El passat dijous, 10 de setembre, va finalitzar, després de set setmanes d’activitats esportives i lúdiques per als infants de la ciutat, la 26a edició de l’Esportiueig, l’esdeveniment que organitza cada estiu el departament d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada. Un total de 2.005 nens i nenes, entre 4 i 14 anys, han passat pel complex esportiu de Les Comes al llarg dels set torns que s’han dut a terme en aquesta ocasió.

L’Esportiueig és una proposta lúdica i esportiva per als nens i nenes de la ciutat, que poden practicar diferents esports i jocs adequats a la seva edat. Durant la programació també s’han dut a terme diferents sortides, s’ha visitat el parc del Xipreret, el parc de Valldaura, l’Estadi Atlètic, el parc Puigcornet, la piscina del Molí Nou, la piscina de Tous, el Parc West, l’espai Tot Circ i el rocòdrom Ingravita.

També s’ha gaudit d’una sortida a la platja i diferents activitats especials, com ara campionats, jocs amb patinet, inflables, guerres d’aigua o unes miniolimpíades. Durant els set torns també s’ha ofert el servei d’acollida matinal, de 8 a 9h, i el servei d’autobús, que ha estat molt ben valorat per les famílies.

 

 

 

 

  • Compartir