Sou a: Inici / Noticies / Mil escolars i 121 equips al Torneig Caga Tió

Mil escolars i 121 equips al Torneig Caga Tió

Durant cinc dies les instal·lacions esportives municipals han acollit novament un clàssic de l’esport infantil durant les vacances de Nadal.
02-01-2015

Durant les vacances de Nadal, l’esport en edat escolar no s’ha aturat a Igualada. Com cada any, i ja en fa vint-i-tres, el Complex Esportiu de Les Comes ha rebut el Torneig Caga Tió, organitzat per l’Ajuntament de la ciutat i el Patronat Municipal d’Esports. Als seus inicis, competien equips formats per nens i nenes de les categories Aleví, Infantil i Cadet però, des de ja fa set anys, també hi participen equips Prebenjamins i Benjamins.

L’edició d’enguany ha comptat amb la participació de quasi mil nens i nenes de la comarca, amb un total de 121 equips en el torneig dels grans i 48 equips al torneig dels petits.

Els dies 27, 28, 29 i 30 el pavelló polivalent, el gimnàs i la sala barri van quedar reservats perquè les categories Aleví, Infantil i Cadet disputessin els partits d’handbol, futbol, voleibol i bàsquet, respectivament. La suma total dels punts aconseguits entre els partits dels diferents esports van deixar els següents campions: a la categoria Aleví Femení l’equip Popitas, en Aleví Mixt els Trencapins, a l’Aleví Masculí 2003 el Domino’s Pizza, a la categoria Aleví Masculí 2004 l’equip The Winners, pel que fa a l’Infantil Femení l’equip Princeses Esportistes, en Infantil Masculí 2001 l’Energy System, a la categoria Infantil 2002 l’equip Just Do It, en Cadet Femení l’equip Les Gallo, en categoria Cadet Mixt els Fat Team A i, finalment, a la categoria Cadet Masculí l’equip Totsompelrojos.

El 30 i 31 de desembre, els equips prebenjamins i benjamins van ocupar tot el complex esportiu de Les Comes, entre zona lúdica i pistes de joc. Els petits esportistes van mostrar les seves millors aptituds en bàsquet, futbol, handbol i mazaball i tots els equips prebenjamins van ser premiats, valorant així la participació per sobre de tot. Els campions han estat, en categoria Benjamí Femení l’equip Tuticolors, en categoria Benjamí Mixt els Banyatrencats, en Benjamí Masculí 2006 l’Equip Català i en Benjamí Masculí 2005 l’equip Tiki Taken.

A la pàgina www.torneigcagatio.cat es poden consultar els resultats i veure les fotografies que s’han anat fent durant tot el torneig.

 

 

  • Compartir