Sou a: Inici / Noticies / Millores a l'escola Ramon Castelltort

Millores a l'escola Ramon Castelltort

Les obres en un dels centres més antics de la ciutat s’afegeixen al pla de manteniment i millora dels centres públics adoptat enguany pel consistori.
17-02-2015

L’Ajuntament d’Igualada i la Generalitat de Catalunya han iniciat una important actuació conjunta a l’escola Ramon Castelltort de la capital de l’Anoia, encaminada a millorar-ne l’accessibilitat. El passat mes de gener, el director general de Centres Públics, Antoni Llobet, i l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, van visitar personalment l’edifici per avaluar les accions que calia dur a terme, acompanyats per la direcció i l’AMPA de l’escola.

Les obres, que contemplen diferents etapes per adaptar un dels centres més antics de la ciutat, van arrencar durant les passades vacances de Nadal, amb l’arranjament del lavabo de discapacitats de la primera planta. La segona fase, durant les properes vacances de Setmana Santa, comportarà les millores d’accessibilitat de tota la part exterior i, finalment, la tercera, durant l’estiu, preveu la instal·lació d’un ascensor i l’adequació dels serveis de la planta baixa.

L’actuació té, en conjunt, un cost previst d’uns 100.000 euros, que assumeixen el consistori i la Generalitat a parts iguals. La primera i segona fases van a càrrec de l’Ajuntament i la tercera a càrrec del departament d’Ensenyament.

Pla de manteniment i millora dels centres públics · Aquesta acció a l’escola Ramon Castelltort s’afegeix al pla de manteniment i millora de les escoles públiques que l’Ajuntament d’Igualada ha adoptat per primer cop aquest 2015. Durant aquest any, el consistori preveu destinar 75.000 euros més a diferents actuacions en les instal·lacions escolars, posant inicialment l’accent en aquells centres més antics, com són, per exemple, el Ramon Castelltort o el Gabriel Castellà.

L’Emili Vallès, un altre dels centres amb més anys de trajectòria, ha estat objecte recentment d’inversions importants, centrades sobretot en la substitució del seu envidrament exterior, que presentava importants deficiències. Les accions, però, no seran exclusives d’aquests centres i s’estendran al conjunt de centres escolars públics de la ciutat, per continuar millorant-los progressivament.

  • Compartir