Sou a: Inici / Noticies / Millores en una quinzena d'habitatges de persones grans

Millores en una quinzena d'habitatges de persones grans

La tipologia de les reformes consisteix sobretot a fer adaptacions als banys i fer el canvi de banyera per dutxa, amb la instal·lació també dels ajuts tècnics que siguin necessaris
19-04-2018

El Programa d’Arranjament d’Habitatges per a les Persones Grans, que cada any executa l’Ajuntament d’Igualada conjuntament amb la Diputació de Barcelona, va arribar el 2017 a una quinzena de llars, amb una inversió total d’uns 25.000 euros entre tots ells. En el marc d’aquest programa conjunt, el 80% del finançament l’aporta la Diputació i la resta el consistori igualadí.

La tipologia de les reformes consisteix sobretot a fer adaptacions als banys i fer el canvi de banyera per dutxa, amb la instal·lació també dels ajuts tècnics que siguin necessaris. El programa té l’objectiu de facilitar reformes bàsiques als habitatges de les persones grans vulnerables i que hagin estat ateses als serveis socials, per garantir les condicions de seguretat i habitabilitat a la seva llar, al mateix temps que se’ls afavoreix l’accessibilitat, se’ls milloren les condicions del dia a dia i es promou la seva autonomia funcional i la qualitat de vida.

En les properes setmanes es preveu començar a executar els treballs corresponents a l’any 2018 en una quinzena més de domicilis.

  • Compartir
Pertany a: ,