Sou a: Inici / Noticies / Mireia Duran s’incorporarà al govern municipal d’Igualada

Mireia Duran s’incorporarà al govern municipal d’Igualada

La nova responsabilitat d’Àngels Chacón com a consellera també implica canvis d’àrees de govern i la reestructuració de les tinences d’alcaldia
13-06-2018

El fet que Àngels Chacón, que durant els tres últims anys ha estat primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Igualada, hagi assumit recentment la responsabilitat d’encapçalar la conselleria d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, obliga a reestructurar algunes àrees del govern municipal.

El principal canvi que ha fet públic aquest dimecres l’alcalde, Marc Castells, és l’entrada al grup municipal del PDeCAT i al govern de la ciutat de Mireia Duran, que va ocupar el lloc número 14 de la candidatura de CiU en les eleccions municipals de l’any 2015. Jordi Segura, que ocupava el lloc precedent, ha renunciat a incorporar-se al consistori.

Mireia Duran, de 38 anys, és diplomada en Infermeria i màster en Infermeria Quirúrgica. Prendrà possessió de l’acta de regidora un cop la Junta Electoral emeti la corresponent acreditació i, a partir d’aquí, assumirà una nova àrea d’acció del govern, anomenada regidoria de Barris i Civisme.

Al proper ple municipal també es portaran a terme altres canvis en el cartipàs municipal derivats de la marxa de Chacón, afectant a les tinences d’alcaldia i a diferents àrees de govern. D’una banda, Jordi Pont passarà a ser primer tinent d’alcalde, Fermí Capdevila segon tinent d’alcalde, Carme Riera tercera tinent d’alcalde i Patrícia Illa quarta tinent d’alcalde.

A més, Illa passarà a ser regidora de Dinamització Econòmica, Ensenyament i Universitats, assumint parcel·les que fins ara pilotava Chacón i conservant-ne algunes que ja eren responsabilitat seva fins ara, com Comerç o Turisme. En canvi, les àrees d’Infància i Joventut passaran ara a mans de Carme Riera, que serà tinent d’alcalde d’Acció Social, Igualtat i Joventut.

 

  • Compartir