Sou a: Inici / Noticies / Mossos i Policia Local activen el Pla Grèvol per Nadal

Mossos i Policia Local activen el Pla Grèvol per Nadal

Agents d’ambdós cossos policials patrullen conjuntament vetllant per la seguretat en els principals eixos, centres comercials i mercats d’arreu de la comarca.
15-12-2015

La Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de l’Anoia, juntament amb Policia Local d’Igualada, han posat en marxa el Programa Operatiu Estacional Grèvol en els principals eixos i zones comercials de la ciutat durant les dates nadalenques.

Agents d’ambdós cossos policials patrullen conjuntament vetllant per la seguretat en els principals eixos, centres comercials i mercats d’arreu de la comarca, incrementant la percepció de seguretat en els diferents àmbits d’actuació, augmentant la presència d’agents uniformats i de paisà que patrullaran a peu i en franges horàries on es preveu una afluència més notòria de ciutadans.

També s’ampliaran les vigilàncies en els horaris d’obertura i de tancament dels establiments comercials.  Aquest patrullatge, que permetrà mantenir contacte directe amb els comerciants, s’alternarà amb el patrullatge amb vehicle logotipat i amb la realització de diferents punts de control estàtic.

La col·laboració i coordinació que mantenen els dos cossos de seguretat amb els comerciants de la població és un factor determinant alhora de mantenir els nivells de seguretat òptims, contribuint a reduir l’activitat delictiva pròpia d’aquestes dates.

L’objectiu és treballar colze a colze amb tots els representants del teixit comercial de la ciutat per detectar qualsevol incidència relacionada amb la campanya de Nadal i per minimitzar l’activitat delictiva que es registra durant aquestes dates a l’entorn dels eixos comercials on la concentració de persones és molt elevada.

  • Compartir