Sou a: Inici / Noticies / 'Nits Q Igualada' es presenta en públic a l'Ateneu

'Nits Q Igualada' es presenta en públic a l'Ateneu

L’objectiu del programa és garantir, a nivell local, la prevenció i la reducció de riscos en el context de l’oci nocturn
26-04-2018

Aquest dimecres, 25 d’abril, el Teatre Municipal l’Ateneu ha acollit la presentació oberta a la ciutadania de la iniciativa Nits Q Igualada. Aquest és un projecte impulsat originàriament per la subdirecció general de Drogodependències i l’Agència de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya. El seu objectiu posar en comú els diferents agents implicats en l’oci nocturn per a fer d’aquest un espai més segur, atractiu i saludable per a tothom. L’Ajuntament d’Igualada s’hi va incorporar el 2017.

L’acte d’aquest dimecres ha comptat amb l’assistència del tinent d’alcalde d’Entorn Comunitari, Fermí Capdevila, del subdirector general de Drogodependències del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, Joan Colom, i de diferents actors que juguen un paper rellevant i protagonista en aquest àmbit a la ciutat. Des de diversos establiments d’oci a diferents col·lectius i associacions, passant pels cossos de seguretat i els recursos sanitaris o educatius, entre altres.

En el decurs de l’acte s’ha signat el Document de Compromís Plataforma Nits Q Igualada, per part de totes les entitats que conformen la taula de participació ciutadana, que recull un seguit de propòsits comuns encaminats a fomentar aquests hàbits saludables. Els presents també han pogut gaudir de l’estrena de la campanya “Jo sóc la festa”, impulsada per la regidoria municipal d’Entorn Comunitari, i que persegueix precisament difondre la importància d’aquests hàbits entre els més joves a la capital de l’Anoia.

La trobada ha finalitzat amb el lliurament dels distintius “Q de festa!” als locals d’oci nocturn que ja compleixen determinats requeriments en pro d’aquest oci nocturn més saludable –La Sala, L’Acústic i el Sokko– i una foto de família amb tots els participants.

IMATGES DE L'ACTE A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir