Sou a: Inici / Noticies / Nou Concurs d'Aparadors de La Mostra d'Igualada

Nou Concurs d'Aparadors de La Mostra d'Igualada

Un any més, es convida tots els comerciants locals a decorar el seu aparador amb elements relacionats amb la imatge d’aquest any
06-02-2017

L’Ajuntament d’Igualada convoca per cinquena vegada el Concurs d’Aparadors Comercials, amb motiu de la 28ª edició de La Mostra d’Igualada - Fira de Teatre Infantil i Juvenil. La iniciativa vol contribuir a dinamitzar l’activitat comercial i, alhora, celebrar d’una manera més visual aquest esdeveniment, que tindrà lloc del 30 de març al 2 d’abril a la capital de l’Anoia. El període d’inscripció ja és obert i es tancarà el proper dia 19 de febrer.

En el concurs hi poden participar tots els comerços d’Igualada que decorin el seu aparador amb motius relacionats amb la imatge d’aquest any: una “monstra” envoltada de personatges imaginaris, com ara uns ratolins, un conill, una aranya o un chihuahua. S’atorgaran tres premis als millors; el primer estarà dotat amb 500 euros, el segon amb 300 euros i el tercer consistirà en la gravació i l’emissió d’una falca publicitària a l’emissora municipal Ràdio Igualada 103.2 FM.

A més, aquest Concurs d’Aparadors torna a anar lligat, un any més, amb el Joc del Comerç de La Mostra, que proposa un repte als infants de la ciutat. Els establiments amagaran a l’aparador els animals de la imatge de La Mostra 2017. Els infants participants hauran d’identificar com a mínim quinze comerços que tinguin aquests animals i lliurar la butlleta de participació a Punt d’Informació de La Mostra, a la Plaça de Cal Font, o al Punt d’Informació Cultural i Turística municipal, al c/ Garcia Fossas, 2. Se sortejarà una tauleta digital entre tots els participants.

Tots els comerciants que hi vulguin participar poden consultar les bases del concurs AQUÍ i formalitzar la inscripció a través del mateix portal e-tràmits de l’Ajuntament d’Igualada, per correu electrònic a comercsantagusti@aj-igualada.net o lliurant les butlletes a l’Oficina del Programa de Millora del Barri de Sant Agustí, al c/ Dr. Joan Mercader, 3, o a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament d’Igualada, a la Plaça de l’Ajuntament, 1.

 

  • Compartir