Sou a: Inici / Noticies / Nou concurs d'Aparadors Comercials de La Mostra d'Igualada

Nou concurs d'Aparadors Comercials de La Mostra d'Igualada

Hi poden participar tots els comerços locals que decorin el seu aparador amb motius relacionats amb el món del teatre infantil i juvenil.
09-02-2016

L’Ajuntament d’Igualada ha convocat el quart Concurs d’Aparadors Comercials amb motiu de la 27ª edició de La Mostra d’Igualada - Fira de teatre infantil i juvenil. La iniciativa té l’objectiu de dinamitzar l’activitat comercial i, alhora, celebrar d’una manera més visual aquest esdeveniment, que tindrà lloc entre el 7 i 10 d’abril a la ciutat. El període d’inscripció ja és obert i es tancarà el 21 de febrer.

Hi poden participar tots els comerços d’Igualada que decorin el seu aparador amb motius relacionats amb el món del teatre infantil i juvenil i formalitzin correctament la inscripció. A més, els comerços, implicats en el Joc del Comerç de La Mostra, hauran d’amagar també un coet a l’aparador i tothom que participi en aquest joc haurà d’identificar, com a mínim, deu establiments que n’amaguin un per poder optar a un premi.

Enguany s’atorgaran tres premis als millors aparadors. El primer estarà dotat amb 500 euros, el segon amb 300 euros i el tercer consistirà en la gravació i l’emissió d’una falca publicitària a l’emissora municipal Ràdio Igualada.

Tots els comerciants que hi vulguin participar poden consultar les bases a través del portal tramits.igualada.cat i formalitzar les inscripcions per correu electrònic a o lliurant les butlletes emplenades a l’Oficina del Programa de Millora del Barri de Sant Agustí (c/ Dr. Joan Mercader, 3) o a l’Oficina d’Atenció Ciutadana municipal (Pl. Ajuntament, 1).

Podeu descarregar el díptic informatiu AQUÍ

  • Compartir