Sou a: Inici / Noticies / Nou concurs fotogràfic 'Ritus de Passió a Fàtima'

Nou concurs fotogràfic 'Ritus de Passió a Fàtima'

El Centre Cívic de Fàtima i La Confraria de Fàtima, amb la col·laboració de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada (AFI), convoquen novament aquesta iniciativa
19-03-2018
Nou concurs fotogràfic 'Ritus de Passió a Fàtima'

Foto: Sònia Poch

El Centre Cívic de Fàtima i La Confraria de Fàtima, amb la col·laboració de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada (AFI), convoquen dos concursos fotogràfics al voltant del Ritus de Passió a Fàtima, amb la Setmana Santa i les processons d’aquest barri de la capital de l’Anoia com a tema central.

El tradicional concurs fotogràfic arriba ja a la 19a edició i cada autor podrà presentar un màxim de cinc fotografies, abans del 27 d’abril, optant a tres premis de 250, 150 i 100 euros. La guanyadora de la passada edició d’aquesta iniciativa va ser Sònia Poch.

Aquest 2018, però, s’hi suma un nou concurs fotogràfic per a dispositius mòbils a través de les xarxes socials Instagram i Facebook.  Cada autor podrà presentar entre una i tres fotografies, que hauran de ser originals i fetes amb dispositiu mòbil Android o iOs, portar l’etiqueta  #ritusdelapassio2018 i fer menció @equipamentscivicsigualada. Es poden publicar entre el 25 de març i el 27 d’abril i el jurat escollirà les millors imatges, atorgant tres premis de 100, 75 i 50 euros respectivament. Les bases completes ja es poden consultar a la pàgina facebook.com/equipamentscivicsigualada.

  • Compartir