Sou a: Inici / Noticies / Nou curs de Comercial d'Exportació del Sector Tèxtil

Nou curs de Comercial d'Exportació del Sector Tèxtil

La proposta té el doble objectiu de reorientar les carreres professionals de persones desocupades i dotar de nou talent les empreses del sector.
02-02-2016

El departament de Dinamització Econòmica de l'Ajuntament d'Igualada proposa un curs de Comercial d'Exportació del Sector Tèxtil, amb l'objectiu de capacitar els assistents en matèria de comerç internacional de l'àmbit tèxtil-moda. S'adreça a persones en situació d'atur o demandants d'ocupació, amb un nivell formatiu superior (nivell 3: grau superior d'FP, grau mig d'Aministració o experiència prèvia similar) i coneixements d'anglès.

El programa del curs inclou Gestió Administrativa, Mitjans de Pagament, Logística, Negociació, Comerç Digital, Finançament, Gestió Econòmica i Financera, Màrqueting, Sistemes d'Informació de Mercats i Anglès Comercial. Constarà de 260 hores de formació teòrica ,de 9 a 14h i 80 hores de pràctiques en empreses. Començarà el 30 de març i finalitzarà el 5 de juliol.

Aquest és un curs subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC), dins del marc del Programa de Projectes Innovadors i Experimentals, i en el marc concret del projecte d'ACTE Teixint idees i xarxes. Les inscripcions es poden efectuar fins els 15 de març a Ig-nova Ocupació (c/ Lleida, 78), de dilluns a divendres de 8 a 13h. Es pot demanar més informació al telèfon 93 805 57 10.

Més informació AQUÍ

  • Compartir