Sou a: Inici / Noticies / Nou espai per a la pràctica de la cal·listènia

Nou espai per a la pràctica de la cal·listènia

L'equipament, obert a tothom, es troba al c/ del Rec amb el c/ Sant Faust, a tocar dels horts urbans municipals i del riu Anoia
28-09-2018

Igualada compta, des d'aquest 28 de setembre, amb un nou espai esportiu, obert a tothom, per a la pràctica de la cal·listènia. L'Ajuntament de la capital de l'Anoia, donant resposta a diferents peticions adreçades els darrers anys tant al departament de Joventut com al departament d'Esports, ha instal·lat un equipament d'aquestes característiques al c/ del Rec amb el c/ Sant Faust, a tocar dels horts urbans municipals i del riu Anoia.

El concepte "cal·listènia" prové del grec kallos (bellesa) i stenos (fortalesa). Es tracta d'un moviment en expansió els últims anys, basat en l'esport i un estil de vida sana. Generalment es practica a l'aire lliure i precisa d'unes instal·lacions preparades amb barres de dominades de diferents alçades, paral·leles i anelles. Un espai, en definitiva, similar als de la gimnàstica esportiva, on poder practicar un conjunt d’exercicis que es focalitzen en moviments de grups musculars, treballant la potència i l'esforç, amb l'objectiu de desenvolupar agilitat, força física i flexibilitat.

Aquest divendres s'ha dut a terme la posada en marxa del nou espai de cal·listènia d'Igualada, amb la presència de l'alcalde, Marc Castells, de la regidors de Barris i Civisme, Mireia Duran, i de bona part dels joves que originalment van promoure aquesta iniciativa a la ciutat.

IMATGES DE LA INSTAL·LACIÓ A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir