Sou a: Inici / Noticies / Nou Geoportal d'informació dels polígons industrials

Nou Geoportal d'informació dels polígons industrials

Millorar i actualitzar el coneixement dels polígons industrials és fonamental per elaborar propostes de millora que promoguin l’atracció i la localització d’activitat als PAE
26-07-2017

Els Ajuntaments d’Igualada, Castellolí i Jorba disposen d’un nou sistema d’informació dels seus polígons industrials, a través d’un Geoportal desenvolupat per la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC) i promogut per la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d'Òdena (MICOD), amb l’objectiu de fomentar la promoció i dinamització de les àrees industrials d’aquest territori.

Millorar i actualitzar el coneixement dels polígons industrials és fonamental per elaborar propostes de millora que promoguin l’atracció i la localització d’activitat als PAE i impulsar la col·laboració d’operadors i empreses privades. La col·laboració, cooperació i intercanvi d’informació amb els operadors immobiliaris i la recollida i sistematització de la informació respecte de l’oferta de sòl i sostre industrial disponible i el teixit empresarial existent millorarà la qualitat de la informació disponible, fent possible el posicionament territorial de l’activitat econòmica en el Geoportal.

La nova aplicació complementa el Geoportal dels Polígons dels Plans, desenvolupat prèviament per la UPIC, que cobreix els municipis de Vilanova del Camí, Òdena i La Pobla de Claramunt, de la Comarca de l'Anoia.

El Geoportal serveix per a mostrar la informació relativa a l’activitat econòmica, comercial, industrial i de serveis, d’un polígon d’activitat econòmica amb els emplaçaments  geoposicionats. Permet utilitzar la informació com a eina d’anàlisis a través de la incorporació i visualització de diferents capes d’informació, en aquest cas, relatives als polígons d’activitat econòmica a la zona.

Més informació al WEB de la MICOD.

(*informació via MICOD)

  • Compartir