Sou a: Inici / Noticies / Nou joc pels visitants de La Mostra d'Igualada

Nou joc pels visitants de La Mostra d'Igualada

Els participants del Joc del comerç de La Mostra podran participar del sorteig d’un iPad Mini
15-04-2015

Durant aquesta setmana els 49 comerços participants en el 3r Concurs d’Aparadors de La Mostra d’Igualada s’han decorat per rebre la 26ª edició de la fira de teatre infantil i juvenil, que tindrà lloc entre el 16 i el 19 d’abril a la capital de l’Anoia.

El jurat del concurs estarà format per Ester Comenge, dissenyadora i professora de l’Escola d’Art Gaspar Camps, Marta Viscarro, dissenyadora i representant de Disseny=Igualada, Isabel Esteve, de l’àrea creativa i de disseny de Sita Murt, Josep Mª Mestres, tècnic de l’Oficina d’Atenció empresarial de l’Ajuntament d’Igualada i Montserrat Oliva, representant del Grup Xarxa Igualada. El proper 17 d’abril l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, serà l’encarregat de lliurar els premis als comerços guanyadors. S’atorgaran tres premis: un primer dotat amb 500 euros en metàl·lic, un segon premi de 300 euros i un tercer premi que consistirà en la gravació i emissió d’una falca publicitària a Ràdio Igualada.

El Joc del Comerç de La Mostra · És en el context del concurs d’aparadors que també aquests dies s’engega el Joc del Comerç de la Mostra, a través del qual els participants hauran de trobar en els mateixos aparadors participants, elements relacionats amb el cartell de l’esdeveniment d’aquesta any. En concret caldrà trobar les fruites o verdures que aquest 2015 protagonitzen la imatge gràfica de La Mostra: tomàquets, plàtans, enciams, pastanagues, pomes i cebes. Els participants que encertin com a mínim 10 productes amagats, hauran d’emplenar una butlleta i podran participar en el sorteig d’un iPad Mini. El sorteig es farà el dia 23 d’abril a la plaça de Cal Font, en directe, per Ràdio Igualada.

Les persones interessades en participar en el joc trobaran el llistat de comerços a la pàgina 38 del Diari de La Mostra, on també s’hi pot trobar la butlleta de participació que podran lliurar al Punt d’Informació de La Mostra, situada a la plaça de Cal Font, els dies 18 i 19 d’abril.

 

 

 

 

  • Compartir