Sou a: Inici / Noticies / L'Ajuntament estrena el seu 'Espai Igualadiníssim'

L'Ajuntament estrena el seu 'Espai Igualadiníssim'

Al llarg de l’any s'hi col·locaran imatges dels atractius turístics i dels esdeveniments més representatius de la capital de l’Anoia
01-12-2017

L’Ajuntament d’Igualada ha posat en marxa, aquest 1 de desembre al vespre, un nou panell d’imatges de promoció turística al seu vestíbul, anomenat Espai Igualadiníssim.

Es tracta d’una estructura de 5 metres d’amplada per 2 metres d’alçada, formada per dotze subpanells retroil·luminats amb tecnologia LED i on, al llarg de l’any, s’aniran posant imatges dels atractius turístics i dels esdeveniments més representatius de la capital de l’Anoia. Per a la seva obertura i coincidint amb l’arrencada de la campanya de Nadal, que enguany porta el lema de “Els reis del Nadal”, el panell s’ha dedicat íntegrament a la Festa dels Reis d’Igualada, amb fotos de Josep Maria Torras Payerol i Agustí Olivé. Durant l’acte d’encesa, que ha tingut lloc aquesta tarda, l’alcalde, Marc Castells, ha traslladat als representants de la Comissió Cavalcada de Reis d’Igualada que “amb aquest primer recull d’imatges, l’Ajuntament i el conjunt de la ciutat fan un regal a Ses Majestats els Reis d’Orient i a tots aquells que, des de la Comissió, vetllen perquè a casa nostra visquem cada any una festa única”.

Posteriorment i a mesura que avanci l’any, en aquest panell de promoció turística s’hi posaran imatges, per exemple, dels Tres Tombs, del FineArt, de la Mostra d’Igualada, de l’European Balloon Festival, de l’Anòlia o de la Festa Major.

  • Compartir