Sou a: Inici / Noticies / Nou Parc dels Reis d'Igualada, dissenyat per Pilarin Bayés

Nou Parc dels Reis d'Igualada, dissenyat per Pilarin Bayés

L’Ajuntament avança que el Parc de l’Enxub tindrà aviat una zona de joc infantils dedicada als Reis d’Igualada amb dibuixos de la il·lustradora osonenca.
04-12-2014

En l'acte de presentació de la candidatura de la Festa dels Reis com a patrimoni UNESCO del 4 de desembre l'alcalde, Marc Castells ha avançat que l’Ajuntament i la ciutat d’Igualada “faran un regal molt especial a la seva Festa dels Reis”. I és que el Parc de l’Enxub, ubicat al carrer Sant Magí, comptarà ben aviat amb un parc infantil únic i especialment dedicat a aquesta celebració. L’encarregada de dibuixar les figures que decoraran aquesta àrea, com ara el Patge Faruk, l’Estrella o els Tres Reis d’Orient, ha estat la dibuixant Pilarin Bayés. Castells ha explicat que la il·lustradora osonenca “s’ha pres aquest encàrrec amb moltíssima il·lusió i dedicació, pel profund significat que té aquesta festa per Igualada i per als infants”.

La inauguració del nou espai està prevista per al 4 de gener i s’espera poder comptar amb la presència del Patge Faruk, enviat de Ses Majestats a la capital de l’Anoia, i també de la mateixa Bayés. Actualment ja hi ha a la ciutat un altre parc dissenyat per la dibuixant, dedicat al conte d’En Patufet i ubicat a la zona residencial de Les Comes. El parc dels Reis d’Igualada, però, serà únic i només s’instal·larà a Igualada.

  • Compartir