Sou a: Inici / Noticies / Nou pressupost participatiu de Joventut

Nou pressupost participatiu de Joventut

Fins el 22 de gener es podran presentar les propostes, i les iniciatives a subvencionar s’escolliran en una assemblea oberta al mes de febrer.
25-11-2015

Per tercer any consecutiu, el departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada destina una part dels pressupostos públics al projecte Impuls, una iniciativa que, seguint el model de pressupost participatiu, converteix els i les joves en protagonistes i motors de canvi.

Enguany el pressupost destinat a les propostes que els mateixos joves hauran d’escollir és de 14.000 euros. Hi podran optar joves i entitats que vulguin organitzar activitats gratuïtes per altres joves entre els mesos de febrer i juliol de 2016. Les propostes es poden presentar del 25 de novembre al 22 de gener, mitjançant un formulari on-line que es pot trobar al web del departament de Joventut - La Kaserna, www.igualadajove.cat, on també es pot consultar més informació del projecte i els requisits de participació. El 6 de febrer a les 10:30h es durà a terme l’assemblea de votació, on els joves participants decidiran per consens quines propostes s’acabaran executant i el pressupost que s’atorgarà a cadascuna.

Un dels objectius principals d’Impuls és crear espais de diàleg i participació que permetin donar resposta a les demandes i necessitats dels joves. És per això que, com a novetat, la campanya de difusió del projecte s’ha elaborat amb fotografies realitzades per Marina Méndez, d’Ullviu Fotografia, que també ha comptat amb la participació de diferents joves de la ciutat, als quals des del departament es vol agrair la col·laboració. Són Alba Prat, Cora Franquesa, Wahiba Lamjarad, Chadia Lamjarada, Souad Lamjarad, Hakima Bouyadmarem, Ida Ramon, Dannis Isai Mora, Sàndal Boada, Jordi Casajuana, Cristian Doblado i Vanessa Revelles.

 

  • Compartir
Pertany a: ,