Sou a: Inici / Noticies / Nou canal de consultes sobre el consum de drogues via Whatsapp

Nou canal de consultes sobre el consum de drogues via Whatsapp

A través del número 638 904 206 ja es poden adreçar consultes al Servei de Prevenció de les Addiccions
13-06-2017

El departament de Sanitat i Salut Pública de l’Ajuntament d’Igualada ofereix, des d’aquest mes de juny, un servei d’atenció i orientació via Whatsapp adreçat a joves, adolescents i famílies, en relació al consum de drogues. El número a través del qual es poden adreçar consultes al Servei de Prevenció de les Addiccions és el 638 904 206.

El servei ofereix informació i orientació a adolescents i joves que consumeixen drogues i que volen abandonar-ne el consum; assessorament a aquells interessats a reduir els riscos i danys de les drogues; informació sobre les diferents substàncies, efectes, riscos i conseqüències; suport a les famílies per tal de descobrir dinàmiques relacionals o desordres que puguin portar els fills al consum de drogues; suport psicològic i emocional; i recolzament personal, comprensió o acompanyament.

L’objectiu de l’atenció via Whatsapp és posar a l’abast d’aquells ciutadans que ho necessitin una nova via de consulta molt més directa. A banda, però, es pot seguir contactant amb aquest servei a través de Facebook, de l’adreça electrònica i presencialment, demanant cita prèvia al 93 803 19 50 (ext.409) o al mateix 638 904 206.

  • Compartir