Sou a: Inici / Noticies / Nous ajuts per la creació de noves empreses i foment del cooperativisme

Nous ajuts per la creació de noves empreses i foment del cooperativisme

Per a poder optar a aquests ajuts cal complir uns requisits com haver donat d’alta l’empresa al llarg de l’any 2015, entre altres.
29-04-2016

En l’àmbit del suport a la iniciativa emprenedora i, en especial, a l’emprenedoria en format de cooperativa, l’Ajuntament d’Igualada obre, entre els dies 2 i 31 de maig, un nou termini per a demanar subvencions per part de les noves empreses que s’hagin creat durant el 2015. A més de la inversió realitzada, es tindrà en especial consideració aquelles empreses que hagin formalitzat contractacions estables i, com a principal novetat, aquelles que tinguin la forma jurídica de societat cooperativa.

Per a poder optar a aquestes subvencions cal complir uns requisits com haver donat d’alta l’empresa al llarg de l’any passat, haver invertit en immobilitzat material un mínim de tres mil euros, haver formalitzat una contractació laboral i acreditar la viabilitat tècnica, econòmica i financera.

Es poden tramitar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana OAC (Pl. Ajuntament, 1) i a Ig-nova Empresa (Av. Mestre Muntaner, 86 i Av. Barcelona, 105). També es poden consultar les bases i obtenir els impresos corresponents AQUÍ.

  • Compartir