Sou a: Inici / Noticies / Nous equipaments al barri del Sant Crist

Nous equipaments al barri del Sant Crist

La nova zona d’equipaments per al barri es troba al carrer de la Coral La Llàntia, al límit de Llevant de la capital de l’Anoia.
24-01-2015

El barri del Sant Crist d’Igualada compta des d’aquest dissabte, 24 de gener, amb nous equipaments oberts a la ciutadania. Al carrer de la Coral La Llàntia, en un solar que té una superficie total de 1.300 m2, l’Ajuntament ha dut a terme les darreres setmanes els treballs necessaris per a instal·lar-hi una pista multiesportiva, adreçada principalment als infants i el joves, i també una zona blanca d’aparcament gratuït.

A l’acte d’obertura hi ha assistit l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, acompanyat de diferents regidors de l’Ajuntament. Hi han participat també representants de l’Associació de Veïns del Barri del Sant Crist, que han organitzat una jornada festiva amb una xocolatada i un torneig de bàsquet 3x3.

La nova àrea d’estacionament podrà acollir 18 vehicles, ampliant notablement la capacitat de la zona, després de les tasques d’anivellament i compactació del terreny efectuades. S’han hagut d’adequar també els accessos i fer els arranjaments necessaris per a evitar acumulacions d’aigua pluvial. Als nous talussos que s’han arranjat, s’ha dut a terme una hidrosembra per a facilitar el creixement d’herba natural i fer, d’aquesta manera, un entorn més agradable.

Des de l’any 2012, el consistori ha posat a disposició de la ciutadania 541 places d’estacionament gratuït en zones blanques: 18 en aquest nou espai, 116 al carrer Piera, 183 a tocar del mercat de La Masuca, 44 a l’Avinguda Balmes, 121 al carrer del Rec, 19 a l’antic Vapor Cremat del Carrer Misericòrdia i 40 a la zona escolar de la Dolors Martí. La voluntat és, durant aquest any 2015, arribar a les 800. Aviat es preveu l’obertura de noves zones blanques amb una capacitat important a l’entorn del Rec i de l’Avinguda Barcelona.

A tocar d’aquesta zona blanca d’aparcament, a més, s’hi ha ubicat una pista multiesportiva similar a la que fa quinze dies es va obrir al Parc de Valbona. La instal·lació permet practicar futbol sala, bàsquet o handbol, està construïda amb estructura d’acer galvanitzat i tanques de fusta de pi, i s’ha situat sobre una superfície formigonada que ha calgut fer específicament.

IMATGES DE LA ZONA A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir