Sou a: Inici / Noticies / Nous horaris de la deixalleria fixa municipal

Nous horaris de la deixalleria fixa municipal

La instal·lació permet fer la recollida selectiva d'aquelles fraccions de residus que no es poden dipositar als contenidors de la via pública.
11-02-2015

La deixalleria fixa d’Igualada adequa aquest mes de febrer els seus horaris d’obertura als horaris de visita dels usuaris. A partir de la recopilació de les dades d’afluència a la instal·lació s’ha constatat que calia modificar els horaris i, per tant, s’ha establert un calendari d’hivern i un d’estiu. Els nous horaris són els següents: a l’hivern, entre novembre i març, ambdós inclosos, de dilluns a divendres de 10 a 13h i de 16 a 19h i els dissabtes de 9 a 14h i de 16 a 19h. Als mesos d’estiu, d’abril a octubre, tots dos inclosos, obrirà de dilluns a divendres de 10 a 13h i de 17 a 20h, i els dissabtes de 9 a 14h i de 16 a 20h.


La deixalleria fixa és un servei gratuït que es troba al c/ França, 24, al Polígon Industrial de Les Comes i permet fer la recollida selectiva d'aquelles fraccions de residus que no es poden dipositar als contenidors de la via pública. Recull i gestiona correctament els residus especials –fluorescents i làmpades de baix consum, pneumàtics, bateries, dissolvents, pintures i vernissos, piles, frigorífics i electrodomèstics amb CFC i olis minerals de particulars–, els residus voluminosos –electrodomèstics que no contenen substàncies perilloses i mobles– i altres residus com ara fustes o restes de jardí.


El servei de deixalleria fixa es complementa amb la deixalleria mòbil que fa el seu servei itinerant en diferents barris de la ciutat.

  • Compartir