Sou a: Inici / Noticies / Noves beques de corresponsals de La Kaserna

Noves beques de corresponsals de La Kaserna

Els participants traslladaran als seus companys les iniciatives per a joves a la ciutat i s’implicaran activament en la seva dinamització
29-10-2014

El departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada inicia aquest curs un nou projecte de beques per a nois i noies que estudiïn en instituts de la ciutat. Aquells que siguin finalment seleccionats rebran la denominació de corresponsals i treballaran estretament amb la informadora juvenil de l’equipament La Kaserna a l’hora de fer arribar la informació d’activitats i projectes per a joves als seus respectius centres educatius, ja sigui portant els cartells, passant per les classes a fer difusió d’aquestes iniciatives, fent d’enllaç entre el centre i la Kaserna o, fins i tot, dinamitzant ells mateixos algun projecte de participació dins del seu institut.

En aquesta primera edició es convoquen un total d’onze beques de col·laboració amb alumnes de tercer i quart d’ESO de l’Acadèmia Igualada, l’Escola Anoia i els instituts Joan Mercader i Pere Vives Vich que estiguin disposats a col·laborar amb La Kaserna dins d’aquest programa. El termini de sol·licitud romandrà obert fins el 14 de novembre, posteriorment se seleccionaran els participants, que faran una formació durant el desembre, i que desenvoluparan la seva nova tasca entre el gener i el juny.

Com ha explicat el regidor de Joventut, el republicà Joan Requesens, aquestes beques de corresponsals “volen ser una eina que fomenti i promogui la implicació del jovent en aquells àmbits que els afecten directament en el seu dia a dia, vol contribuir a involucrar-los en la vida de la seva ciutat, a ser dinàmics i a despertar la seva iniciativa”. Un dels grans valors de la proposta, segons ha destacat, és també que aquests joves seran un conducte de comunicació en sentit contrari i permetran al departament de Joventut conèixer les idees i tendències, així com detectar les necessitats i inquietuds dels joves dels instituts de la ciutat.

Al final de la beca, els joves redactaran una memòria on exposaran les seves conclusions. Per més informació es pot consultar el web del departament de Joventut a l’adreça www.igualadajove.cat.

 

  • Compartir