Sou a: Inici / Noticies / Nova app per prescindir dels tiquets de compra en paper

Nova app per prescindir dels tiquets de compra en paper

Aquesta nova plataforma permetrà als clients guardar els tiquets en format digital i beneficiar-se de promocions i ofertes
09-11-2016

L’Ajuntament d’Igualada i el col·lectiu Igualada Comerç han presentat aquest dimecres una iniciativa conjunta que té per objectiu permetre als clients dels establiments de la ciutat digitalitzar els seus tiquets en paper i, d’aquesta manera, emmagatzemar totes les seves compres en una sola aplicació.

La tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica, Àngels Chacón, i Jordi Cuerva per part del col·lectiu de comerciants, han explicat que el desenvolupament de la nova aplicació per a dispositius mòbils, anomenada Tickdi, ha de suposar un pas important en l’adopció de les noves tecnologies per part dels comerciants locals i una millor experiència per als clients.

Tal i com s’explica des d’Igualada Comerç, el mecanisme actual de compra, vigent des de fa dècades, implica un sistema obsolet, amb tiquets que es perden, es deterioren, es descoloreixen, s’acumulen i ocupen espai. Amb la nova plataforma Tickdi, desenvolupada per una empresa catalana, però, els clients podran guardar i consultar en format digital tots els tiquets de compra dels comerços adherits, podran portar un millor control de despesa i gestionar l’estalvi, accedir a punts i ofertes dels establiments que formin part de la xarxa i, finalment, consultar un mapa on geolocalitzaran tots els comerços que ofereixin aquest servei.

De la seva banda, els establiments podran dur a terme iniciatives de captació i fidelització, campanyes entre els clients que disposin de l’aplicació i millores en el seu servei postvenda, facilitant també les devolucions i l’ús de les garanties dels producte que requereixin del tiquet de compra. En aquest sentit, els comerços participants en la iniciativa garanteixen els tiquets digitals de la plataforma Tickdi tindran la mateixa validesa que els habituals tiquets en paper.

Aquesta iniciativa d’Igualada Comerç, que serà pionera a Catalunya, vol contribuir a la modernització del sector comercial local i ha comptat amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada per al seu desenvolupament.

  • Compartir