Sou a: Inici / Noticies / Borsa de lloguer Habitatge Campus

Borsa de lloguer Habitatge Campus

Aquest nou recurs d’habitatge de lloguer tindrà unes condicions pensades específicament per a les necessitats dels alumnes.
02-09-2015

Davant l’increment del número d’estudiants que cursaran aquest any estudis al Campus Universitari de la ciutat, l’àrea de Coneixement de l’Ajuntament impulsa la iniciativa Habitatge Campus. Es tracta d’una borsa en la qual hi participen les immobiliàries de la ciutat, amb habitatges que compleixen uns determinats requisits, favorables no només pels estudiants, sinó també pels propietaris dels immobles. 

Per gaudir del distintiu Habitatge Campus, les vivendes que s’ofereixin tindran unes condicions contractuals específiques, diferents a les condicions dels lloguers habituals. Per exemple, la taxa de recollida d’escombraries estarà inclosa en el lloguer i la durada del contracte s’adequarà a la durada dels estudis que s’estan cursant, a diferència dels contractes més freqüents, que són de tres o cinc anys. Durant els mesos de juliol i agost, a més, només es pagarà el 50% de la mensualitat i, enlloc d’abonar els dos mesos habituals de fiança, en els Habitatges Campus només caldrà aportar un sol mes i adjuntar un aval dels pares, que es farien responsables del pagament del lloguer en cas d’impagament.

D’altra banda, estar dins de la borsa dels Habitatges Campus garantirà a les parts que es farà una revisió de l’estat del pis a l’entrada i la sortida del llogater, que serà un habitatge totalment moblat i amb electrodomèstics com ara nevera i rentadora, que tindrà els serveis de llum, aigua i gas donats d’alta i al corrent de pagament, que tindran el certificat d’eficiència energètica i, a banda, també es garantirà que l’administració de l’habitatge s’encarregarà de la resolució d’incidències, avaries o conflictes amb propietaris. 

Els estudiants interessats a accedir a una d’aquestes vivendes, podran consultar en els propers dies tot el llistat d’immobiliàries al web de l’Ajuntament d’Igualada.

Increment d’estudiants al Campus Universitari · El nombre d’alumnes del Campus Universitari d’Igualada experimentarà aquest curs un increment ja que, a banda dels graus existents en Enginyeria en Organització Industrial i Enginyeria Química, el màster Universitari en Enginyeria del Cuir, el postgrau en Direcció Comercial i Màrqueting Industrial, i el Postgrau en Emprenedoria i el postgrau en Gestió Ambiental, aquest any arrenquen nous estudis com el grau en Infermeria, impartit per la Universitat de Lleida, i el doble grau en ADE Industrial, impulsat conjuntament per la UOC i la UPC. El curs arrencarà amb uns 110 alumnes al primer curs i uns 330 en el conjunt del centre. Aproximadament la meitat d’aquests joves procedeixen de fora de la comarca de l’Anoia.

  • Compartir