Sou a: Inici / Noticies / Nova convocatòria d'ajuts per empreses de nova creació

Nova convocatòria d'ajuts per empreses de nova creació

Per a poder optar a aquestes subvencions cal complir diferents requisits com haver donat d’alta l’empresa al llarg de l’any 2016, entre altres
04-05-2017

En l’àmbit del suport a la iniciativa emprenedora a la ciutat, l’Ajuntament d’Igualada obre novament la línia d’ajuts per empreses de nova creació incloent també, per segon any consecutiu, aquelles constituïdes sota la forma jurídica de societat cooperativa. Els ajuts s’adrecen a les empreses que hagin estat creades durant el 2016.

A banda d’haver-la donat d’alta durant l’any anterior i haver formalitzat una contractació laboral com a mínim, per a poder optar a aquestes subvencions cal complir altres requisits com ara haver invertit en immobilitzat material un mínim de tres mil euros i acreditar la viabilitat tècnica, econòmica i financera. L'import de la subvenció s'establirà segons la puntuació total obtinguda per cada beneficiari, amb una quantitat mínima de 1.500 euros.

El termini de sol·licitud romandrà obert entre el 15 de maig i el 9 de juny de 2017 i les bases de la convocatòria, informació i formularis corresponents ja es poden trobar AQUÍ. Per a qualsevol consulta, es pot contactar amb Ig-nova Tecnoespai al 93 803 65 55 o a , o bé amb Ig-nova Empresa al 93 805 04 09 o a .

  • Compartir