Sou a: Inici / Noticies / Nova convocatòria d'ajuts per l'IBI per persones grans

Nova convocatòria d'ajuts per l'IBI per persones grans

Entre el 23 de novembre i el 18 de desembre es pot dur a terme la sol·licitud dels ajuts adreçant-se a l’Ajuntament d’Igualada.
18-11-2015

L’Ajuntament d’Igualada obre aquest mes de novembre una segona convocatòria de sol·licituds per demanar subvencions per al pagament de l’Impost sobre Béns Immobles (IBI) corresponent a l’exercici 2015, adreçades a persones majors de 65 anys o pensionistes. El termini s’obrirà el proper dilluns, 23 de novembre, i es clourà el divendres, 18 de desembre.

Els sol·licitants han d’estar empadronats a Igualada i han de ser majors de 65 anys o pensionistes per raó de jubilació, viduïtat, invalidesa o beneficiaris d’una Pensió No Contributiva (PNC). Han de complir també altres requeriments, com ara estar al corrent de les obligacions amb la Seguretat Social, no ser titulars en propietat d’altres béns immobles excepte el propi habitatge o no tenir deutes amb la hisenda municipal. Es pot optar a dos ajuts, un pel 80% de la quota de l’IBI fins a un màxim de 800 euros, i un altre pel 40% de l’import de l’impost fins a un màxim de 400 euros. En tots dos casos s’estableixen uns topalls d’ingressos que el sol·licitant no ha de superar.

Els detalls, els requisits i la documentació necessària per formalitzar la sol·licitud es poden consultar al web tramits.igualada.cat o presencialment, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), ubicada a la Plaça de l’Ajuntament, número 1. També se’n pot demanar informació al telèfon 93 803 19 50.

  • Compartir