Sou a: Inici / Noticies / Nova convocatòria dels Premis Ciutat d'Igualada

Nova convocatòria dels Premis Ciutat d'Igualada

La gala de lliurament dels guardons, al Teatre Municipal l’Ateneu, se celebrarà el proper dia 20 de novembre.
27-04-2016

Un any més, amb l’arribada de la primavera, l’Ajuntament d’Igualada, d’acord amb les entitats i persones que contribueixen a fer-los possibles, presenten les bases dels Premis Ciutat d’Igualada, una convocatòria transversal que serveix per potenciar i reconèixer la imaginació, la creativitat, la recerca i les iniciatives de caràcter social.

El termini general de presentació dels treballs finalitzarà el dia 30 de setembre, a excepció del projecte del premi de Recerca Doctor Joan Mercader, que acaba el 9 de setembre, i del premi d’Investigació Jaume Caresmar, que finalitzarà l’1 de setembre de 2017. Cal tenir en compte que la convocatòria d’aquests dos premis són de caràcter biennal. Per tal de difondre els premis, s’han editat unes bases resumides de totes les convocatòries, la informació de les quals es podrà trobar ampliada properament en aquest mateix web.

L’edició dels premis 2016 manté les mateixes convocatòries que l’edició anterior, però amb algunes variacions. La més notable és la reorientació del premi de Fotografia Procopi Llucià, que recupera, d’acord amb l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada (AFI), el criteri de no limitar el tema de les imatges i obrir la participació a nivell nacional.

Els premis són possibles gràcies a la implicació de tots els membres que formen part dels diferents jurats i de les entitats i empreses com CEINA i la Fundació Sant Crist d’Igualada, patrocinadors respectivament del premi d’Art Digital Jaume Graells i del premi al Compromís Social Mossèn Còdol. Cal destacar també el suport organitzatiu de l’AFI, l’Ateneu Igualadí, l’entitat disseny=igualada i el Centre d’Estudis Comarcals d’Igualada (CECI). També fan possible els premis dos elements municipals fonamentals com l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps i l’Escola Conservatori Municipal de Música d’Igualada.

El veredicte i el lliurament dels premis es durà a terme el diumenge, dia 20 de novembre de 2016, al Teatre Municipal l’Ateneu, amb un acte que vol seguir el format que es va iniciar l’any 2015 i que vol servir també d’homenatge a aquelles persones de l’àmbit cultural desaparegudes durant el darrer any.

  • Compartir