Sou a: Inici / Noticies / Nova edició de la Boixeta Cultural d'estiu 2019

Nova edició de la Boixeta Cultural d'estiu 2019

Inclou 86 accions culturals i 22 exposicions, a banda dels més de 140 actes de la Festa Major
29-05-2019

El departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada ha publicat recentment un nou número de la seva agenda d’actes, la Boixeta Cultural.

La nova Boixeta d’estiu –juny, juliol i agost– compta amb una portada de Lucía Jiménez, on es respira la joia, l'aire fresc i l’essència del bon temps carregat d’energia i optimisme. La festa, la música i les tradicions són els elements base d’aquest període, el més intens de tot l’any i que culmina amb la Festa Major a finals d’agost.

La nova agenda inclou 86 accions culturals i 22 exposicions a banda, precisament, dels més de 140 actes d'una Festa Major que arriba farcida d’activitats de cultura popular i tradicional, música, espectacles per a tots els públics, exposicions i esports. Una festa amb una variada programació, de la qual ja es poden avançar les actuacions de l'Orquestra Metropol, l'Igualada Rock City i el RRRRec Festival, el Va parir tour de Ràdio Flaixbac, Suu, Llorenç Santamaria, Obeses, Dr. Prats, The Chanclettes, Manel Fuentes & The Spring’team Band, Karaoke Kids, El Quico, el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries i molt més.

La Flama del Canigó, amb correfocs i fins tres revetlles per Sant Joan, l’European Balloon i el festival Anòlia, amb els concerts de Cesk Freixes i Oques Grasses i, entre altres, també les actuacions de grups i solistes locals com JoKB, Contracorrent o Roger Argemí, que tancarà el festival amb el popular Alfred Garcia a la plaça de Cal Font.

Del ventall d’exposicions cal  destacar la de l’artista igualadina Montserrat Acosta (1949-1984), un llegat artístic molt personal que cal conèixer. I també la impulsada per Josep Elías i Farré, Que comenci la funció! Un recull d’anècdotes, noticies i programes del circ a Igualada des del 1883.

La Boixeta Cultural d’Igualada es pot consultar AQUÍ o es pot recollir en format paper als equipaments municipals habituals.

  • Compartir
Pertany a: