Sou a: Inici / Noticies / Nova edició del Grup de Suport Emocional i d’Ajuda Mútua

Nova edició del Grup de Suport Emocional i d’Ajuda Mútua

Aquest és un espai de relació, de suport psicològic, d’intercanvi d’experiències i d’ajuda mútua per a millorar-ne la qualitat de vida.
19-09-2016

El departament d’Acció Social i Igualtat de l’Ajuntament d’Igualada, amb el suport de l’àrea d’Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona, ha posat novament en marxa aquesta tardor el Grup de Suport Emocional i d’Ajuda Mútua (GSAM) a la capital de l’Anoia.

Aquest és un espai de relació, de suport psicològic, d’intercanvi d’experiències i d’ajuda mútua entre persones cuidadores no professionals. Es pretén evitar la sobrecàrrega emocional i física de la cura, conèixer altres persones cuidadores, evitar la soledat i disminuir l’estrès, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones en situació de dependència i aquelles que els són properes.

El grup estarà format per un màxim de vint persones que visquin a Igualada i que siguin cuidadores no professionals de persones en situació de dependència. Des dels Serveis Socials municipals se’ls ha orientat per a participar en aquestes sessions. Aquest grup, conduït per una psicòloga, iniciarà l’activitat el dia 21 de setembre a l’Espai Cívic Centre i tindrà continuïtat els dimecres fins a un total de deu sessions d’una hora i mitja de durada.

  • Compartir