Sou a: Inici / Noticies / Nova exposició 'Menja bé, tu hi guanyes'

Nova exposició 'Menja bé, tu hi guanyes'

L'exposició consta de diferents plafons amb què es recrea l'ambient domèstic mitjançant espais que estan vinculats a l'alimentació i el lleure, i que faciliten un treball interactiu als visitants.
26-04-2016

L'Espai Cívic Centre d'Igualada acull, des d'avui 25 d'abril i fins al pròxim 9 de maig, l'exposició interactiva de la Diputació de Barcelona 'Menja bé, tu hi guanyes'. Aquesta mostra va adreçada a nens i nenes de 8 a 12 anys, amb l'objectiu de donar-los una sèrie de consells sobre com seguir una alimentació saludable. S'hi promouen hàbits alimentaris saludables, se'ls ensenya què és la piràmide alimentària, a conèixer com es classifiquen els diferents tipus d'aliments i quina és la millor manera de combinar-los. Alhora, també s'incideix en la importància de l'activitat física. Tot plegat amb la finalitat de promoure un estil de vida més saludable.

L'exposició consta de diferents plafons amb què es recrea l'ambient domèstic mitjançant espais que estan vinculats a l'alimentació i el lleure, i que faciliten un treball interactiu als visitants. Es complementa amb la utilització de jocs multimèdia i un audiovisual protagonitzat per infants, de la mateixa edat que els destinataris de l'exposició, que expliquen els principis d'una alimentació saludable.

  • Compartir