Sou a: Inici / Noticies / Nova licitació d'espais al Mercat de la Masuca

Nova licitació d'espais al Mercat de la Masuca

Fins el 20 de febrer es pot sol·licitar una concessió per ocupar alguns dels quaranta mòduls disponibles actualment al mercat municipal
19-01-2017

L’Ajuntament d’Igualada ha obert aquest mes de gener el termini de licitació per atorgar concessions de parades i magatzems del Mercat de La Masuca, un termini que romandrà obert fins el proper dia 20 de febrer.

Actualment hi ha disponibles per escollir quaranta mòduls i cinc magatzems per tots aquells que vulguin iniciar una activitat al mercat municipal d’Igualada. La majoria han quedat buits els darrers mesos a causa de jubilacions o baixes definitives.

En l’actualitat, dels 200 mòduls del mercat –les parades habitualment ocupen més d’un mòdul– n’hi ha 144 d’ocupats i 40 de lliures. Els 14 restants són d’ús municipal i estan dedicats, per exemple, a l’Aula de Cuina, la Ludoteca, l’Oficina d’Informació o la Sala d’Exposicions. De les botigues exteriors, ara mateix totes estan ocupades i no n’hi ha cap de disponible.

Les taxes corresponents no han patit cap variació pel que fa a la licitació anterior, que es va fer l’any 2015. Tots els interessats poden trobar la informació AQUÍ i en un llibret informatiu que es pot recollir al mateix mercat i en diferents equipaments de l’Ajuntament. La documentació pertinent cal presentar-la al departament de Contractació municipal.

 

 

  • Compartir