Sou a: Inici / Noticies / Nova Marató de Donació de Sang d'Igualada

Nova Marató de Donació de Sang d'Igualada

El pròxim dissabte 27 de setembre, de 10 a 22 h, al Centre MIPS Fundació Privada acull la Marató de Donació de Sang d’Igualada. La campanya, organitzada pel Banc de Sang i Teixits (BST), compta amb la implicació del Centre MIPS Fundació Privada, l’Ajuntament d’Igualada i l’Associació de Donants de Sang de l’Anoia.
24-09-2014

El pròxim dissabte 27 de setembre, de 10 a 22 h, al Centre MIPS Fundació Privada acull la Marató de Donació de Sang d’Igualada. La campanya, organitzada pel Banc de Sang i Teixits (BST), compta amb la implicació del Centre MIPS Fundació Privada, l’Ajuntament d’Igualada i l’Associació de Donants de Sang de l’Anoia. Amb l’eslògan “Igualada té sang de rècord!”, el municipi espera assolir un nou rècord de donants. En l’anterior Marató, l’any passat, es va aconseguir una participació de quasi 650 donants.

La Marató vol convertir la donació de sang en una gran jornada festiva. Per això hi participen entitats, institucions, empreses i particulars que donen suport i s’impliquen organitzant un seguit d’activitats lúdiques durant tota la jornada. A més a més, aquest any a través de l’etiqueta #MSangIgualada es vol estendre la presència de la Marató a les xarxes socials, i així mobilitzar la societat del Berguedà present a Twitter i Facebook.

Busquem Superherois de la donació de sang! · La Biblioteca Central d’Igualada acull, el proper dijous 25 de setembre, a les 18h, el conta-contes “La història dels Superherois de la sang”, un projecte impulsat pel Banc de Sang i Teixits dirigit a la mainada igualadina. El conta-contes anirà a càrrec d’Olga Gabarró. El projecte neix de la voluntat de conscienciar als més petits sobre la  importància de la donació de sang, així com també als pares, i alhora és una de les activitats dins el programa d’actes de la propera Marató de donació de sang d’Igualada.

El conta-contes està directament vinculat a la concentració de Superherois, que tindrà lloc a la Marató d’Igualada, a les 18h, el proper dissabte 27. D’entre tots els nens i nenes que vinguin disfressats a la Marató, s’escollirà un Superheroi i una Superheroïna guanyadors, amb premis per a tots els participants. La Marató vol sensibilitzar sobre la importància de donar sang com un hàbit i aconseguir nous donants per estendre aquesta pràctica entre el màxim nombre de ciutadans. Cal tenir en compte que cada dia calen 1.000 donacions a Catalunya per atendre les necessitats dels malalts.

Es pot consultar més informació AQUÍ

  • Compartir