Sou a: Inici / Noticies / Nova temporada de cursos monogràfics a La Gaspar - Escola Municipal d'Art i Disseny

Nova temporada de cursos monogràfics a La Gaspar - Escola Municipal d'Art i Disseny

Les inscripcions a alguns monogràfics per a joves i adults romanen obertes tot el mes de setembre en espera de omplir les places.
20-09-2019

El 12 de setembre va començar la nova temporada de cursos monogràfics d’Escola Oberta a La Gaspar - Escola Municipal d’Art i Disseny. En aquest nou curs hi podem trobar els tallers per a infants, què són espais destinats a l’experimentació, on els nens i nenes poden desenvolupar-se creativament i ampliar el seu pensament intuïtiu.

Els cursos adreçats a infants són Musicart , TIC-TAC, el viatger del temps, Explora, impartits per l’Arian Morera i el curs Descobreix, impartit per la Noemí Duran.

Els tallers per a joves i adults són tallers artístics destinats a potenciar la creativitat i a ser un complement, tant si és tracta d’un professional que vol ampliar coneixements com un aficionat que vol iniciar-se en el món artístic.

Els cursos per a adults que s’han iniciat aquest mes de setembre són Dibuix Artístic, Projectes guiats d’escultura, Concepte i tècniques escultòriques, Projectes guiats de pintura, impartits per la Teresa Riba; Taller de gravat i serigrafia impartits pel Josep Mª Rosich, Projectes guiats de fotografia i Photoshop impartits per l’Aureli Sendra, Disseny, tècniques de patronatge i confecció d’accessoris de pell  i taller obert de cuir impartits per Mosi Ayabi, Raquel Soteras i Olga Dubovik, Openleather.

També s’han iniciat els cursos per a joves Transforma impartit pel Jordi Enrich, Disseny de videojocs en 3D, impartit per Israel Fernàndez.

Les inscripcions a alguns monogràfics per a joves i adults romanen obertes tot el mes de setembre en espera de omplir les places.

Els monogràfics en què encara queden places disponibles són: Dibuix de figura humana amb model impartit per la Teresa Riba, Disseny gràfic i il·lustració assistit per ordinador impartit pel Xavier Mula), Crea models en 3D per a pel·lícules i videojocs impartit per Israel Fernàndez), Contingut animat per xarxes i plataformes digitals impartit per Ferran Caldito, Impressió 3D/Disseny CAD/Electrònica impartit per Makers Igualada), Formació artístico-plàstica per a professorat (d’octubre a febrer) i Aprendre a mirar l'art (de març a juny 2020), impartits per la Teresa Riba

  • Compartir