Sou a: Inici / Noticies / Nova zona blanca al carrer Sant Martí de Tous

Nova zona blanca al carrer Sant Martí de Tous

L’àrea d’estacionament oberta aquest dimarts ofereix 29 places per a automòbils i 10 per a motocicletes.
02-06-2015

La zona Nord d’Igualada compta des d’aquest dimarts, 2 de juny, amb una nova zona blanca d’aparcament gratuït amb capacitat per a 29 automòbils i 10 motocicletes. Es tracta d’un solar de 1.126 m2 de superfície, situat al carrer Sant Martí de Tous, entre el carrer Piera i l’Avinguda Andorra, que ha estat adequat recentment per a l’estacionament de vehicles.

S’ha compactat el terreny, s’han arranjat els accessos per a vianants i vehicles, s’hi ha instal·lat senyalització i il·luminació i s’ha delimitat amb tanques la seva part posterior. Les obres han tingut un cost de 15.000 euros i tres setmanes de durada.

Des del mes de setembre de 2012, l’Ajuntament d’Igualada ha creat més de 800 places en zona blanca, recuperant solars i terrenys en desús, tant municipals com cedits per particulars, amb l’objectiu de facilitar l’aparcament en diferents zones comercials, escolars i residencials de la ciutat. Són les dels carrers Piera, Comarca i Misericòrdia, la de la Ronda del Rec, la de l’Avinguda Balmes, la del Mercat de la Masuca, la de l’escola Dolors Martí, la del barri del Sant Crist i, ara, la del carrer Sant Martí de Tous.

  • Compartir