Sou a: Inici / Noticies / Novena edició de l'Igualada Slow Shopping

Novena edició de l'Igualada Slow Shopping

La proposta convida a passejar pel centre urbà i gaudir les compres, amb una experiència lúdica, comercial i gastronòmica singular
06-11-2018

L’Igualada Slow Shopping arriba aquesta setmana a la seva novena edició amb una proposta comercial de quatre dies de durada, entre el 7 i el 10 de novembre. Al voltant de vuitanta comerços, bars i restaurants prendran part en aquesta iniciativa que, novament, impulsen conjuntament l’Ajuntament d’Igualada i les associacions de comerciants locals amb l’objectiu de promocionar la capital de l’Anoia i el seu teixit comercial entre els visitants que arribaran a la ciutat durant el Rec.018.

La proposta, que convida a passejar pel centre urbà i gaudir les compres, proposa una experiència lúdica, comercial i gastronòmica amb ofertes i promocions especials de tots els locals participants, que es poden consultar en detall en aquest WEB. Aquí també s’hi pot trobar el directori d’establiments que en formen part, incloent les dades bàsiques de geolocalització, el detall de la promoció que proposa i l’enllaç als seus perfils a les xarxes socials.

Com a complement lúdic a aquestes promocions el dissabte, 10 de novembre, es duran a terme dues activitats destacades, al centre de la ciutat i al Museu de la Pell, impulsades pel col·lectiu Igualada Comerç amb el suport de l’Ajuntament. Són la setena edició de La Gran Festa del Vi, a la Rambla de Sant Isidre, i la tercera edició del Made.igd Slowshopping, al pati del Museu de la Pell. A La Gran Festa del Vi hi participaran una quinzena de cellers i sis establiments d’alimentació gourmet locals i, en paral·lel, el pati del Museu de la Pell s’ambientarà amb música i decoració especials i s’hi concentraran una quinzena de comerços locals i foodtrucks que oferiran productes de proximitat als visitants.

 

 

 

  • Compartir