Sou a: Inici / Noticies / Noves activitats formatives per empreses i emprenedors

Noves activitats formatives per empreses i emprenedors

La primera ensenyarà a orientar al mercat la idea de negoci i la segona donarà les eines per fer una investigació de mercats a través de la xarxa.
31-05-2016

El departament de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada, amb la col·laboració de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona i el programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya, ha programat activitats formatives per a l’acompanyament de persones emprenedores i la consolidació i creixement d’empreses. L’objectiu d’aquests tallers és oferir eines concretes que els permetin millorar les habilitats directives i afavorir el desenvolupament de la seva activitat.

El taller Emprendre amb èxit i orientats al mercat permetrà adquirir coneixements per tenir èxit orientant el negoci, entendre què cal treballar per estar orientats al mercat, identificar les parts d’un model de negoci enfocat al client i donar eines per tal que els emprenedors millorin la seva idea de negoci. En el decurs de la sessió es definiran les peces clau del model de negoci orientat al mercat i es donaran a conèixer quines són les macro tendències amb creixement per emprendre durant la propera dècada. La sessió, adreçada a persones emprenedores que tinguin un projecte empresarial i gerents i directius de micro i petites empreses de recent constitució, es realitzarà el dia 13 de juny de 9 a 14h.

La sessió formativa Fonts d’informació per a una selecció de mercats d’exportació a través d’internet mostrarà com planificar una investigació de mercats a través d’Internet, quina és la informació necessària per a internacionalitzar l’empresa, quina és la metodologia per  cercar a la xarxa amb efectivitat i com fer una selecció dels mercats exteriors a través de l’anàlisi de la informació de països, de la demanda, de l’oferta i de l’accessibilitat als mercats. La sessió està adreçada principalment a personal d’empreses en fase d’inici o consolidació de la internacionalització, com ara Export Manager, Area Manager, comercials d’exportació o administratius d’exportació. Es durà a terme el dia 27 de juny de 9 a 13h.

Aquestes propostes, que es faran a l’edifici Ig-nova, són gratuïtes i les places limitades. Es pot consultar el programa complet dels cursos AQUÍ i, per a més informació i inscripcions, es pot contactar al telèfon 93 805 04 09 o al correu electrònic .

  • Compartir