Sou a: Inici / Noticies / Noves instal·lacions per la Brigada Municipal

Noves instal·lacions per la Brigada Municipal

El nou centre operatiu de Les Comes té una superfície total de 3.200 m2, en una nau de tres plantes construïda sobre un solar de 8.800 m2.
30-01-2017

A partir d’aquest divendres, 27 de gener, la Brigada Municipal de l’Ajuntament d’Igualada ja disposa d’un nou centre operatiu al polígon de Les Comes. Durant els darrers anys ha estat ubicada en l’ala dreta de l’antic Escorxador, però ara, un cop finalitzada l’adequació de la nova nau, es traslladarà al carrer de la Gran Bretanya, on disposarà d’unes instal·lacions modernes i funcionals.

Aquesta nau es va projectar ja fa més de deu anys i inicialment se’n va aixecar l’estructura, però no ha estat fins ara que s’ha executat la segona fase, que la fa del tot adequada perquè hi desenvolupin totes les seves tasques. Amb una inversió d’aproximadament 600.000 euros, una part dels quals han estat aportats per la Diputació de Barcelona, al llarg dels darrers deu mesos s’ha pavimentat el seu interior, s’hi han instal·lat serveis i subministraments, s’han arranjat sales, tallers i despatxos, i s’hi ha posat els tancaments exteriors. Això ja permet que aquests efectius municipals hi puguin treballar en perfectes condicions i, en una propera fase, s’adequarà també el seu espai exterior. La nau té un total de 3.200 m2 dividits en tres plantes i està construïda sobre un solar de 8.800 m2.

A l’acte de lliurament de les claus, divendres passat, hi van assistir l’alcalde, Marc Castells, el tinent d’alcalde de Qualitat Urbana, Jordi Pont, i els responsables i efectius de la Brigada.

IMATGES DE L'ACTE A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir