Sou a: Inici / Noticies / Noves millores als pavellons de Les Comes

Noves millores als pavellons de Les Comes

Se substitueixen tres canals de sortida d’aigua i tres línies de claraboies i s’inicia el canvi de tota la cargoleria, que presenta oxidacions.
28-07-2015

L’Ajuntament d’Igualada duu a terme des d’aquest mes de juliol una nova fase de recuperació de la coberta del pavelló de Les Comes i inicia també les accions per millorar progressivament el seu espai adjacent, la Sala de Barri.

Concretament, al pavelló d’hoquei, que presentava filtracions, els estius anteriors ja es van substituir tres canals d’evacuació d’aigua pluvial, de 44 metres de llargada, i tres línies de claraboies, de manera que no només es minimitzaven les goteres, sinó que es millorava notablement la il·luminació natural de la instal·lació.

Aquest estiu, doncs, se substitueix la quarta i última canal amb la corresponent línia de claraboies i, a més, s’inicia el canvi de tota la cargoleria de la coberta. Aquest sostre de planxa metàl·lica, construït a final dels anys ’80, conté al voltant d’11.000 cargols que, amb el pas del temps i les inclemències meteorològiques, s’han rovellat i també produeixen filtracions d’aigua menors els dies de pluja. De moment, aquest estiu se’n substituiran 1.800.

Pel que fa a la Sala de Barri, es renovaran dues de les quatre línies de claraboies i canals de recollida d’aigua, de 39 metres de llargada, com s’ha fet també al pavelló d’hoquei. El cost total d’aquesta acció és de 40.000 euros.

L’Ajuntament d’Igualada està executant els darrers anys diferents accions per actualitzar i millorar les instal·lacions d’un complex construït ara fa gairebé tres dècades. Entre altres, s’ha canviat íntegrament la coberta de la piscina, s’hi ha instal·lat una nova màquina d’ultraviolats que redueix la utilització de clor, s’està canviant tota la fontaneria del complex, s’han reformat els vestidors dels camps de futbol secundaris i s’ha substituït la gespa artificial del camp de futbol principal.

 

  • Compartir