Sou a: Inici / Noticies / Noves parades de bus interurbà a Sesoliveres

Noves parades de bus interurbà a Sesoliveres

Les línies de Jorba-Calaf i Santa Coloma de Queralt ja s’aturen a l’Av. Sant Jaume Sesoliveres i al c/ Nueva Esperanza
08-05-2018

Des d’aquesta primavera, el barri de Sesoliveres d’Igualada compta amb dues noves parades de bus interurbà, que permeten als usuaris connectar amb l’Estació d’Autobusos i de Ferrocarrils, des d’on poden enllaçar amb altres alternatives de transport públic, fonamentalment cap a Barcelona.

D’acord amb les peticions dels veïns de la zona i a iniciativa de l’Ajuntament, amb el suport també del departament de Territori de la Generalitat com a titular del servei, la companyia Monbus Hispano Igualadina ha ampliat la cobertura de les línies que enllacen amb Jorba-Calaf i amb Santa Coloma de Queralt, al seu pas per la capital de l’Anoia. En concret, cada dia, tretze freqüències en cada sentit ja s’aturen a l’Av. Sant Jaume Sesoliveres i al c/ Nueva Esperanza. Aquest dimarts, 9 de maig, s’ha fet la presentació d’aquesta modificació amb presència de l’alcalde, Marc Castells, el tinent d’alcalde de Qualitat Urbana, Jordi Pont, el gerent de la companyia, Cleto Vázquez, i representants dels veïns que van impulsar la petició.

Recentment, a més, ja es va estrenar la nova capçalera de la línia e5 de busos Exprés Igualada-Barcelona, amb nou inici i final de línia al Nord de la ciutat, al costat del habitatges “Punto Blanco”.

  • Compartir