Sou a: Inici / Noticies / Noves publicacions del departament de Joventut

Noves publicacions del departament de Joventut

La finalitat de la nova revista i el nou butlletí electrònic és ajudar infants, joves i famílies a trobar per al seu temps lliure un seguit de propostes variades i enriquidores.
15-03-2016

El departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada ha editat una nova revista amb nou format, amb l’objectiu d’aglutinar totes les activitat de lleure adreçades tant als infants com als joves de la ciutat. Aquesta revista, recull tot allò que es podrà fer aquest estiu en un format atractiu que vol arribar als infants, als joves i, com no, també als seus pares. La finalitat és ajudar-los a planificar un estiu on puguin gaudir d’un seguit de propostes variades i enriquidores.

La nova publicació és fruit de la voluntat de crear un nou espai que englobi les activitats de tota la ciutat, des de l’abril fins el setembre, assegurant que tothom hi trobi propostes atractives, siguin quines siguin les seves preferències. A banda, el mateix departament de Joventut ha creat L’Endoll, un nou butlletí digital amb l’objectiu de fer arribar les novetats d’una forma més directa i immediata als joves. Els interessats a rebre el butlletí al seu correu electrònic s’hi poden subscriure a través del WEB del departament de Joventut.

  • Compartir