Sou a: Inici / Noticies / Noves xerrades del cicle 'Aprenent a educar'

Noves xerrades del cicle 'Aprenent a educar'

L’alimentació i l’autoestima dels fills, eixos temàtics de les dues properes convocatòries a les escoles Emili Vallès i Garcia Fossas d'Igualada
28-11-2016

Les associacions de mares i pares de les escoles Garcia Fossas i Emili Vallès d’Igualada han programat dues xerrades incloses en el cicle Aprenent a educar, que impulsa el departament d’Ensenyament de l’Ajuntament.

El dimarts, 29 de novembre, a les 19h, l’AMPA de l’Emili Vallès organitza una xerrada que tindrà lloc en el mateix centre, titulada Alimentació per a pares i mares de nens i nenes de primària, que anirà a càrrec d’Ana Macaya, llicenciada en Química i docent de Ciència Divertida. La xerrada compta també amb la col·laboració del departament de Sanitat i Salut Pública de l’Ajuntament.

El dijous, 1 de desembre, a les 19h, l’AMPA de l’escola Garcia Fossas, organitza una xerrada amb el títol Com millorar l’autoestima dels nostres fills, a càrrec d’Anna Pujabet, formada en Programació Neurolingüística, Intel·ligència Emocional i EFT. La xerrada es farà al mateix centre.

Aprenent a educar és un cicle de xerrades que el departament d’Ensenyament impulsa des de l’any 2007 i que té com a objectiu fomentar espais de formació, per compartir experiències, actituds i models de conducta, així com aprendre noves eines per abordar l’educació dels nostres fills i filles. Ambdues xerrades són gratuïtes i estan obertes al públic en general.

 

  • Compartir